4MijnEigenPolis.nl is een initiatief van Den Hartigh Adviesgroep B.V. i.s.m. Hoeksche Waard Assuradeuren eveneens gevestigd te Puttershoek. MijnEigenPolis.nl werkt volledig via het internet en dus wordt uitsluitend via deze weg communiceerd. Door deze werkwijze zijn de kosten laag, wat indirect leidt tot een lage premie waarvan u als klant dus maximaal van profiteerd. De te betalen premies die wij u aanbieden zijn gemiddeld zo’n 15 procent lager dan via het traditionele kanaal. De reden ? u beheert zelf uw verzekeringspakket en u bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen keuze !

MijnEigenPolis.nl bemiddeld namens een aantal grote nederlandse verzekeraars.

Privacybepaling

MijnEigenPolis.nl hecht grote waarden aan een wederzijds onderling vertrouwen. Zorgvuldig omgaan met uw persoonlijke gegevens, in (digitale) archivering en gebruik, is voor ons dan ook vanzelfsprekend. Zo gebruiken we uw gegevens alleen voor dat doel waarvoor u hen aan ons verstrekt heeft. En zullen wij deze nooit aan derden ter beschikking stellen. Met deze werkwijze is uw privacy gewaarborgden voldoen wij daarmee aan de wettelijke eisen.

De veiligheid van onze website MijnEigenPolis.nl

Alleen uzelf heeft persoonlijke toegang tot uw dossier en alleen u kunt uw eigen gegevens inzien en bewerken, zodra u een beveiligde zone (SSL) op de site binnengaat, kunt u dit zien aan het slotje dat onder in uw werkbalk verschijnt.